2.08.2013

NEW IN: HEARTBEAT

Een tijdje terug sportte ik met de hartslagmeter van m'n vriend, maar hij had hem zelf weer nodig. Na een paar keer getraind te hebben zonder, heb ik er toch maar zelf een besteld. Hij had een superfancy meter van Polar, maar vond een simpele waarop ik m'n hartslag, de zones en m'n verbruik zou kunnen zien wel voldoende. Na kort zoeken vond ik dit leuke roze exemplaar, welke stiekem ook nog een matcht met m'n nieuwe sportschoenen. Hij is ontzettend makkelijk in te stellen en werkt erg goed. Ik ben er erg blij mee!


Resultaat van het sporten gisteren, ging met m'n oude roeiploeg meefietsen terwijl zij een indoor training deden op de ergometer. Het voelt echt heel lekker! Vandaag is het weer tijd voor een stabilisatietraining en daarna nog even fietsen.
Deze hartslagmeter is de Polar FT4 en verkrijgbaar bij diverse webshops tussen de 63,95 en 79,95. Je kunt je leeftijd, geslacht, gewicht en lengte instellen en op basis daarvan worden je hartslagzones berekend. Tijdens de training zie je je hartslag, de duur dat je bezig bent, je hartslag ten opzichte van de zone en je calorieverbruik. Na je training wordt dit in een samenvatting weergegeven en opgeslagen in het geheugen (tot 99 trainingen). Genoeg functies voor een fijne prijs!

Polar hartslag meter - 63,95

1 comment:

  1. Wat een fijne aankoop! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    ReplyDelete

Thank you for stopping by at Scalpels and Sequins!