10.24.2013

24/10 REBECCA MINKOFF LOOKBOOK

Pas ruim een half jaar geleden leerde ik designer Rebecca Minkoff kennen. Deze Amerikaanse designer ontwierp in 2005 haar eerste tas: de M.A.B. (Morning After Bag) en startte in 2009 met een ready-to-wear collectie. Inmiddels heeft ze diverse collecties én tassen op haar naam staan en is zeer succesvol! Ruim een half jaar geleden werd ik verliefd op de mini M.A.C. (Morning After Clutch) en voegde deze half mei dan ook toe aan mijn -net beginnende- collectie. Inmiddels kan ik niet wachten tot ik weer een prachtige Rebecca Minkoff tas eraan toe kan voegen. Toen ik afgelopen week weer stiekem op een online tassen-jacht was, ja ik moest studeren, vond ik deze lookbook foto's op de site van Bloomingdales. In de Fall 2013 collectie zitten mini M.A.C.s monogram (zie bovenste foto), de prachtige Amorous Satchel (3e foto, en wauuuuw wat een mooie kleur blauw!) en de mini M.A.B. tote. Deze groene kleur is een limited edition speciaal voor Bloomingdales. Helaas betaal je op die site net even wat meer dan bijvoorbeeld bij Shopbop.com
Ik wil dit jaar graag nog een tas toevoegen aan mijn collectie, en ben er nog niet geheel over uit of dit een Rebecca Minkoff of een Michael Kors tas gaat worden, maar dat er ooit nog Rebecca Minkoff tas(sen) bij komen weet ik wel zeker!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

5 comments:

 1. Ik heb nog nooit van de naam gehoord, maar ze zijn inderdaad mooi! Vooral die laatste blauwe, wat je zegt, die kleur!!

  ReplyDelete
 2. Ik hou van Rebecaa Minkoff tassen c: Xx

  ReplyDelete
 3. Jammer dat je niet meer post, ik ben heel benieuwd naar 'echte' foto's van je Mac!

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Thank you for stopping by at Scalpels and Sequins!